Privatnost

NAPOMENA: Radi osiguravanja usaglašenosti i sigurnosti klijenta, ovaj link vodi do istoimene stranice centrale URS-a u Velikoj Britaniji https://www.urs-holdings.com/privacy

Uvod

Sledeće izjave objašnjavaju politiku URS Holdings grupe u vezi sa ličnim podacima o vama i / ili vašem poslu, npr. konsultantima, pojedinačnim vlasničkim organizacijama.

Povremeno će vam biti zatraženo da podnesete informacije o sebi (npr.: ime i adresa elektronske-pošte, email) kako biste primali ili koristili usluge sa veb sajta ili za druge srodne usluge. Te usluge uključuju one koje se odnose na sertifikaciju, inspekciju, ACB, formalne citate, da navedemo samo nekoliko. Kad god pružate takve lične informacije, one će biti obrađene u poverljivosti, a u skladu sa ovom politikom, važećim zakonodavstvom i najboljom praksom.

  

Kolačići

Kolačić je mala količina podataka, koja često uključuje anonimni jedinstveni identifikator koji se šalje vašem pregledaču sa računara na veb lokaciji i čuva na računaru. Svaki veb sajt može poslati svoj vlastiti kolačić u vaš pretraživač ukoliko to omogućavaju podešavanja pregledača. Za zaštitu, vaš pretraživač dozvoljava veb sajtu da pristupi kolačićima koje vam je već posla, ali NE i kolačićima koje su vam poslali drugi sajtovi.

Možda ćete moći da konfigurišete svoj računar kako biste kontrolisali kolačiće sa dostupnih sajtova - obratite se lokalnom IT provajderu.

Više informacija o upravljanju kolačićima možete naći u datotekama za pomoć u samim pretraživačima, ili preko sajtova kao što je www.allaboutcookies.org.

Gugl analize

URS koristi Gugl analitiku. Više informacija o tome kako Gugl analitika koristi URS možete naći ovde: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Da bi posetiocima na veb sajtu pružio veći izbor u tome kako njihove podatke prikuplja Gugl analitika, Gugl je razvio - dodatak za brisanje pretraživača Gugl analitike (Google Analytics Opt-out Browser Add-on). Ovaj dodatak komunicira sa JavaScriptom Gugl analitike (ga.js) kako bi ukazao na to da informacije o poseti veb sajtu ne trebaju biti poslate Gugl analitici. Gugl dodatak za uklanjanje grešaka Google analitike („Opt-out Browser Add-on“) ne sprečava da se informacije šalju na sam veb sajt ili za druge usluge analitike na mreži.

Upotreba i čuvanje vaših ličnih podataka

Kada dostavljate bilo koju ličnu / poslovnu informaciju na veb lokaciju URS Holdings (npr. Ime i adresa e-pošte) imamo pravne obaveze prema vama za način na koji koristimo takve podatke. Takvi podaci će biti potrebni samo da bi se savetovali drugi članovi i javnost kako bi im se omogućio kontakt sa mogućim poslovnim kontakatima u skladu sa ciljevima veb sajta.

Generalno, sve informacije koje pružate URS Holdings-u će se koristiti samo u okviru rada URS Holdings-a i njegovih agenata, članova i regulatora (Primer regulatora je nadležni organ ili organ za akreditaciju npr. UKAS). Napomena - Članovi su izabrali da stavljaju na raspolaganje svoje javne komercijalne detalje koje mogu pregledati svi posetioci stranice. Vaše informacije će biti otkrivene tamo gde smo obavezni ili gde imamo dozvolu zakona, međutim, ako se objelodanjivanje informacija zahteva izvan gore navedenih uslova, onda ćete biti obavešteni u skladu s tim. Takođe, ako objavite ili pošaljete uvredljiv, neprikladan ili neprihvatljiv sadržaj bilo gde na ili na veb sajtu URS Holdings ili se na drugi način uključite u bilo kakvo ometajuće ponašanje na veb sajtu URS Holdings, URS Holdings može koristiti sve informacije koje su mu dostupne o tome da bi zaustavili takvo ponašanje.

Mi ćemo držati vaše lične informacije o našim sistemima sve dok koristite uslugu koju ste tražili i uklonite je u slučaju da je svrha ispunjena, ili, u slučaju članstva na veb sajtu URS Holdingsa kada više ne želite nastavite registraciju kao član URS Holdings veb sajta. U slučajevima gde se čuvaju lične informacije o ljudima koji još nisu registrovani, ali koji su koristili druge usluge veb sajta URS Holdings (npr. Konsultanti), te informacije će se držati sve dok je potrebno da bi se osigurala redovnost i neometanost usluga. Mi ćemo osigurati da se sve lične informacije koje se isporučuju drže u sigurnosti.

Pristup vašim ličnim informacijama

Videćete sve podatke koji se čuvaju preko vašeg profila za prijavu korisnika i kao takvi podaci će biti trenutni podaci u bilo koje doba.

Kako pronaći i kontrolisati vaše kolačiće

To će zavisiti od vrste pretraživača koji koristite, npr. Internet Eksplorer, Firefoks. Kako biste videli “alatke” za kontrolne kolačiće izaberite odgovarajuću traku sa alatkama na pretraživaču interneta i pratite menije naniže po potrebi - ako je potrebno potražite pomoć od svojr I.T. podrške.

Kako da znate koje od stranica koje ste posetili koriste kolačiće?

To će zavisiti od vrste pretraživača koji koristite, npr. Internet Eksplorer, Firefoks. Od pretraživača koji se koristi kao i od broja verzije pregledača će zavisiti da li ćete moći da vidite kolaćiće.

Mnogi pregledači će vam omogućiti da pregledate korišćene kolačiće pomoću opcije ikone alata. U slučaju nedoumice, obratite se osobi i / ili kompaniji za IT podršku. 

Kako da vidite šifru vašeg kolačića

Samo kliknite na kolačić da ga otvorite. Videćete kratak niz tekstova i brojeva. Brojevi su vaša lična karta, koju server može videti samo ako vam je dao kolačić.

Kolačići na sajtu URS Holdings-a

Sami kolačići nam ne mogu pokazati vašu e-adresu ili na drugi način lično vas identifikovati. U našim analitičkim izveštajima možemo dobiti druge identifikatore uključujući i IP adrese, ali to je u cilju identifikovanja broja jedinstvenih posetilaca na našim veb sajtovima i geografskog porekla trendova posetilaca, a ne identifikacije pojedinačnih posetilaca.

Kontaktirajte nas...